۶. به لباس، زمان و محل عکاسی توجه ویژه داشته باشید

محلی که برای عکاسی انتخاب می‌کنید در کیفیت عکس‌هایی که حاصل می‌شود بسیار مهم هستند.  گاهی والدین به عکاس اجازه می‌دهند تا درباره محل عکاسی تصمیم‌گیری کند. در این شرایط بهتر است همیشه مکان‌هایی را از قبل در ن‍ظر داشته باشید.

پس‌زمینه و محیط اطراف هم حائز اهمین هستند. دقت کنید محلی که برای عکاسی انتخاب می‌کنید پس‌زمینه‌هایی که باعث شود توجه بیننده از سوژه منحرف شود و یا عکس را شلوغ کند، نداشته باشد. کودک باید در عکس واضح و برجسته باشد و پس‌زمینه دارای لطافتی متناسب با حال کودک باشد. دقت کنید که رنگ‌های شدید و ناخوشایند در پس‌زمینه و محیط اطراف کودک نباشد.



هرچند که کودک باید لباس‌هایی را بپوشد که دوست دارد اما بهتر است آنهایی انتخاب شوند که با شخصیت وی همخوانی بیشتری داشته باشد. به پدر و مادرها پیشنهاد کنید که چندین دست لباس به همراه کلاه، عینک و چیزهای مشابه همراه داشته باشند تا بتوانید بهترین‌ها را در شرایط مختلف انتخاب و هماهنگ کنید.


و زمان نیز یک فاکتور مهم برای عکاسی است. سعی کنید از زمان‌هایی که سایه‌های شدید ایجاد می‌شوند، خودداری کنید. بهترین زمان برای عکاسی صبح‌های زود یا بعد از ظهر پیش از غروب آفتاب است. روزهای ابری نیز برای عکاسی مناسب هستند زیرا ابر از شدت نور آفتاب کم می‌کند و سایه‌ها تلطیف می‌شوند.


۷. دقت کنید که والدین کودک از تاکتیک‌ها و ایده‌های شما برای عکاسی از کودکشان رضایت داشته باشند

فرض را بر این نگذارید که هرچه شما در نظر دارید حتما مورد پسند خانواده کودک نیز هست. پیش از شروع کار کمی وقت بگذارید و برنامه و اهداف خود را برای کودکتان توضیح دهید. پس از آنکه از کیفیت و خوبی کار شما اطمینان پیدا کردند، در بهتر شدن نتیجه کار با شما همکاری خواهند کرد و در نتیجه با کودک بهتر و راحت‌تر می‌توانید تعامل داشته باشید.


۸. صبور باشید

عکاس کودکان بودن کار آسانی نیست. کودکان بسیار غیر قابل پیش‌بینی هستند. صبور باشید و به آنها اجازه دهید به شما و حضورتان عادت کنند. به والدین کودک اطمینان دهید که هیچ عجله‌ای ندارید و زمان زیادی را برای برقراری ارتباط با کودک اختصاص خواهید داد.


کودکان وقتی خسته هستند واکنش‌های متفاوتی از خودشان نشان می‌دهند. اگر از سوژه عکاسی بودن خسته شوند احتمالا می‌خواهند سراغ بازی دیگر در محل دیگری بروند. در این شرایط اگر فکر می‌کنید که عکس‌هایی که تاکنون ثبت کرده‌اید به اندازه کافی خوب نیستند با والدینش صحبت کنید و از آنها راهکارهایی بخواهید. می‌توانید با کمی شوخی، قلقلک یا ادا و شکلک درآوردن کودک را سرحال آورده و برای گرفتن چند عکس خوب دیگر آخرین تلاش‌ها را بکنید.

۹. زیاد عکس بگیرید

بله عکس‌های خیلی زیادی باید بگیرید. نباید گوشه‌ای بنشینید و منتظر رسیدن لحظه ناب باشید زیرا این احتمال وجود دارد که حتی آن لحظه را نبینید. به کودک نزدیک شوید، بعد از او فاصله بگیرید. جا و زاویه‌ دیدتان را عوض کنید و تمام حالات ممکن را امتحان کنید.

۱۰. ویرایش عکس‌ها را فراموش نکنید

این آخرین مرحله از کار است. عموما نیازی نیست در عکس کودکان ویرایش زیادی انجام دهید. اگر عکس ترکیب‌بندی خوبی داشته باشد، نیازی به پردازش آنچنانی نخواهد داشت، بخصوص درمورد عکس کودکان. سعی کنید عکس‌ها را در حالت طبیعی‌شان نگه دارید. تنها ویرایش‌های ساده و کوچک انجام دهید. به چشم‌ها توجه ویژه کنید و حواستان باشد که برق چشم‌ها به خوبی نمایان باشد.

 

برگرفته از: photographylife

 

منبع : 1001boom.com